[ English ] پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳

به مناسبت هفته بسیج و تجلیل از مقام شامخ شهیدان مدافع حرم و تقدیر از رشادت­ها و ایثارگری­های رزمندگان جبهه مقاومت و پیروزی آنان بر شجره خبیثه و ملعونه داعش، همایش مدافعان حرم روز دوشنبه مورخه 13/06/96 در سالن همایش های علامه جعفری مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب برگزار گردید. در این مراسم که به همت بسیج دانشجویی مرکز برگزار شد، بعد از خیر مقدم گویی ریاست محترم مرکز جناب آقای دکتر کبیری، نمایش "عطر عاشقی" توسط گروه تئاتر بسیج دانشجویی مرکز به سرپرستی جناب آقای سعید زینالی به یاد شهدای غواص به اجرا درآمد. سپس حجت الاسلام و المسلمین میرزایی نماینده ولی فقیه در لشکر 3 حمزه (ع) به بیان نکاتی پیرامون رشادت های شهدا در جبهه های نبرد حق علیه باطل و همچنین الگو قرار دادن معصومین (ع) پرداختند و در انتها از خانواده شهید مدافع حرم "شهید سیدرضا مراثی" تجلیل به عمل آمد.