در این جلسه که به مناسبت 27 آذرماه سالروز شهادت دکتر مفتح و وحدت حوزه و دانشگاه و با حضور مدیران و اساتید حوزوی و دانشگاهی شهرستان میاندوآب در محل سالن شورای این مرکز برگزار گردید، در ابتدای جلسه بعد از قرائت قرآن کریم، جناب آقای دکتر کبیری ریاست محترم مرکز با خیر مقدم گویی به مهمانان، وحدت حوزه و دانشگاه را یک استراتژی بیان کرده و معنای آن را تعامل و مکمل بودن علوم حوزوی و دانشگاهی دانستند.

سپس حاج آقا بایرامی رئیس محترم حوزه علمیه برادران شهرستان، با اشاره به احادیث مربوطه، علم را ذاتا نور دانسته و منشا تمامی علوم را الهی بیان فرمودند. ایشان همچنین سخنان حضرت امیرالمومنین علی (ع) در خطبه کمیل نهج‏البلاغه در مورد فضیلت علم را تشریح کردند. در ادامه تعدادی دیگر از اساتید گرانقدر حوزه و دانشگاه در مورد موضوع وحدت و راهکارهای عملی آن به بحث و تبادل نظر پرداختند و در خصوص تداوم برگزاری چنین جلساتی در حوزه های علمیه و دانشگاههای شهرستان تاکید کردند.

مدیریت امور فرهنگی- دانشجویی

• آمار بازدید:  امروز:85  این هفته:2700  این ماه:12312  امسال:184499