[ English ] جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

به مناسبت پنجم اسفندماه روز تولد خواجه نصیرالدین طوسی و گرامیداشت مهندسین کشور عزیزمان، مراسمی در سالن همایش علامه جعفری این مرکز و با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز و مهندسین آینده و آینده سازان کشورمان ایران اسلامی، ساعت 12-10 روز دوشنبه مورخه 7/12/96 برگزار گردید.

این مراسم با برنامه های متنوعی همچون سخنرانی ریاست محترم مرکز جناب آقای دکتر کبیری، پخش کلیپهای آموزشی، استفاده از تجربیات اساتید، تجلیل از دانشجوی کارآفرین این مرکز جناب آقای مهندس جوانی، اجرای استندآپ کمدی و ... همراه بود.

گفتنی است خواجه نصیرالدین طوسی شاعر، فیلسوف، متکلم، فقیه، دانشمند، ریاضی دان و منجم ایرانی سده هفتم است. به افتخار روز تولد این دانشمند بزرگ، پنجم اسفند به عنوان روز مهندس نام گذاری شده است.

لازم به ذکر است که این مراسم به همت بسیج دانشجویی و انجمن علمی مهندسی معدن مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب برگزار گردید.