[ English ] شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

مرحله دانشگاهی آزمون کتبی بخش معارفی و رشته‌های حفظ سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب همزمان با دانشگاه‌های دولتی و مؤسسات غیرانتقاعی سراسر کشور در تاریخ ۰۷/‏۱۲/‏۹۶  برگزار شد. این آزمون‌ها شامل ۹ رشته معارفی (آشنایی با احادیث اهل بیت (ع)، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، آشنایی با سیره معصومین (ع)، احکام، حفظ موضوعی قرآن کریم، پرسمان معارفی، سبک زندگی ایرانی و اسلامی) و ۴ رشته حفظ (حفظ ۵ جز، حفظ ۱۰ جز، حفظ ۲۰ جز، حفظ کل)، بود. اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم هر ساله این آزمون را در مراحل دانشگاهی، منطقه ای و کشوری برگزار می کند. لازم به ذکر است که امسال این آزمون برای دومین سال متوالی با همکاری کانون قرآن و عترت آل یاسین در مرکز میاندوآب برگزار گردید. سال گذشته تعداد 10 نفر از دانشجویان مرکز میاندوآب در مرحله دانشگاهی پذیرفته شده و به مرحله منطقه ای راه یافته بودند.