[ English ] جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

در راستای ارج نهادن به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت برگزاری کرسی های آزاداندیشی و لزوم ارتقای مهارت بحث و گفتگوی منطقی و بدور از جنجال و هیاهو در جامعه دانشگاهی، روز دوشنبه مورخه 97/2/31 ساعت 13-10 به همت بسیج دانشجویی مرکز، جلسه کرسی آزاد اندیشی با موضوع «روابط دختر و پسر قبل از ازدواج» برگزار شد.

در این جلسه علمی، دانشجویان دو گروه موافق و مخالف به بیان دیدگاههای خود در این خصوص پرداختند. دانشجویان حاضر در سالن نیز با طرح سوالات و بیان نقطه نظرات خود در این بحث شرکت نمودند.

داوران محترم نیز ضمن راهنمایی دانشجویان شرکت کننده در این کرسی، در نهایت موضوع مورد بحث را از منظر روانشناختی و دیدگاه اسلامی تشریح نمودند.

لازم به توضیح است که هرساله کرسی های آزاد اندیشی بصورت مرتب با استقبال گرم دانشجویان و با موضوعات مختلف در این مرکز برگزار می گردد.