به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاهها و تقارن با هفته دفاع مقدس، به همت بسیج دانشجویی و با مشارکت دیگر تشکلهای فرهنگی و انجمن‏های علمی، مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید روز سه شنبه مورخه 97/7/10 ساعت 13-14 برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور مسئولین و اساتید مرکز و دانشجویان سال بالایی برگزار گردید دانشجویان ورودی جدید با قسمتهای مختلف مرکز و با مسئولین مربوطه آشنا شدند همچنین تشکل های مختلف و انجمن های علمی به معرفی خود پرداختند.

در این مراسم معاونت محترم آموزش مرکز جناب آقای دکتر مهدوی کیا و مدیر محترم گروه آموزشی استخراج معدن  سرکار خانم دکتر یزدانی به سخنرانی پرداختند.

این مراسم با بخش های متنوعی از جمله اجرای تاتر توسط گروه نمایشی شهید حججی این مرکز و پخش نماهنگ در خصوص گرامیداشت هفته دفاع مقدس، اجرای مسابقه و اهدای هدایا و پذیرایی همراه بود.

• آمار بازدید:  امروز:440  این هفته:3245  این ماه:10849  امسال:157400