[ English ] پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

در این طرح که برای اولین بار در جنوب استان از روز چهارشنبه مورخه 7 الی 9 آذرماه 97، در این مرکز برگزار گردید دانشجویان بسیجی دانشگاههای جنوب استان از شهرستانهای میاندوآب، مهاباد، نقده و بوکان در این طرح شرکت نمودند.

لازم به ذکر است این طرح با همکاری فرماندهی محترم بسیج دانشجویی استان، فرماندهی محترم ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان میاندوآب و به همت فرماندهی محترم بسیج دانشجویی شهرستان میاندوآب و بسیج دانشجویی شهید کاظمی این مرکز برگزار گردید. در این طرح کلاسهای آموزشی با موضوعات مختلف توسط اساتید شهرستانی و استانی برای دانشجویان بسیجی برگزار گردید.

دانشگاههای آزاد اسلامی واحد میاندوآب و دانشکده سما نیز در برگزاری این طرح همکاری و همراهی نمودند که بدینوسیله از تمامی عزیزان و دست اندرکاران تقدیر و تشکر بعمل می آید.

روابط عمومی مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب