در این مراسم که به همت بسیج دانشجویی و با همکاری کلیه تشکل های دانشجویی اعم از انجمنهای علمی، ورزشی و کانونهای فرهنگی برگزار شد، دانشجویان یاد و خاطره شهدای راه استکبارستیزی بخصوص شهیدان دانشجو شریعت رضوی، قندچی و بزرگ نیا را گرامی داشته و بر ادامه راه این عزیزان تاکید کردند.

در ابتدای مراسم دکتر کبیری رییس مرکز، ضمن تبریک و خیر مقدم گویی، در خصوص حوادث واقعه 16 آذر 32 مطالبی را بیان نمودند. سپس سخنران مراسم جناب آقای حسن زاده امام جمعه محترم شهرستان به تبیین دیدگاههای مختلف در خصوص آزادی پرداختند و شرط نخست برای ایجاد روحیه استکبار ستیزی را آزادی از استکبار درونی انسان عنوان نمودند.

در این مراسم برنامه های مختلفی از جمله بخشهایی از مستند سیاسی و تاریخی "آذرخش" در خصوص وقایع عینی 16 آذر 32، و کلیپ دانشجویی، پخش شد. صندلی داغ مسئولین و دانشجویان، مسابقه علمی و اطلاعات عمومی، انتخاب آنلاین دانشجوی با اخلاق توسط دانشجویان، شعر خوانی از دیگر برنامه های این مراسم بود.

در پایان از برترین های علمی، ورزشی، فرهنگی و اخلاقی با اهدای لوح یادبود و جوایزی تقدیر بعمل آمد.

• آمار بازدید:  امروز:233  این هفته:2200  این ماه:9905  امسال:138626