[ English ] جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

معاون محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ارومیه جناب حجه الاسلام والمسلمین آقای موسوی به همراه مسئول محترم اجرایی این نهاد جناب آقای محمدرضا شمسعلی، جهت بررسی مسائل فرهنگی و مذهبی و معرفی امام جماعت جدید مرکز جناب حجه الاسلام امجدی، روز چهارشنبه مورخه 98/2/11 از این مرکز بازدید نمودند.

در این بازدید در خصوص وضعیت برنامه های مذهبی و فرهنگی از جمله برگزاری نمازهای جماعت و فعالیت تشکل های دانشجویی بحث و تبادل نظر گردید. همچنین بر لزوم برنامه ریزی برای مشارکت هرچه بیشتر دانشجویان فعال فرهنگی، اجتماعی و مذهبی، بعنوان مدیران آینده کشور تاکید شد.

همچنین جناب آقای امجدی بعنوان امام جماعت جدید این مرکز گزارشی از فعالیتها و برنامه های آتی خود جهت گسترش فریضه الهی نمازهای جماعت در مسجد این مرکز، ارائه نمودند.

در پایان از زحمات آقای کامیار حسن زاده بعنوان رابط مرکز با نهاد رهبری دانشگاه ارومیه و فعالیت در اقامه نمازهای جماعت این مرکز تقدیر بعمل آمد.