[ English ] پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

آزمون سراسری سال 1398 همزمان با سراسر کشور در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی، علوم تجربی، هنر و زبان های خارجی در شهرستان میاندوآب برگزار گردید.

این آزمون با حضور 4844 نفر داوطلب در دو نوبت صبح و عصر روزهای پنجشنبه و جمعه، 13 و 14 تیرماه در مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب و سه حوزه فرعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب و دبیرستان های شهید فروغی و شهید بهشتی این شهرستان برگزار شد. از این تعداد 2582 نفر داوطلب زن و 2262 نفر داوطلب مرد در این آزمون به رقابت پرداختند.

دکتر مهدوی کیا نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور و سرپرست مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب از تلاش های خستگی ناپذیر همه عوامل اجرایی این آزمون اعم از مدیران حوزه ها، سرپرستان سالنها، رابطین و مراقبین که محیطی توأم با آرامش را برای داوطلبان فراهم نمودند و همچنین از زحمات بی شائبه مسئولین شهرستان، اعضای محترم شورای تأمین، فرمانداری، شهرداری، دانشگاه آزاد اسلامی، اداره آموزش و پرورش، دبیرستان شهید فروغی، دبیرستان شهید بهشتی، نیروی انتظامی، پلیس راه، اداره برق، شبکه بهداشت و درمان، جمعیت هلال احمر، اداره راه و شهرسازی، سازمان آتش نشانی و سایر عزیزانی که ما را در هرچه بهتر برگزار کردن این آزمون یاری نمودند، تقدیر و تشکر کردند.

داوطلبان عزیز می توانند جهت دریافت دفترچه سوالات و کسب اطلاعات درخصوص زمان اعلام نتایج این آزمون به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه نمایند.