[ English ] پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳

این مراسم روز دوشنبه مورخه 98/9/18 با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان این مرکز برگزار گردید. مهمان و سخنران این مراسم امام جمعه محترم شهرستان میاندوآب جناب آقای حسن زاده بودند.

ایشان با اشاره به مشخصات دانشجوی نمونه، یکی از مهمترین مشخصه های یک دانشجوی خوب را تلاش علمی دانستند. همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح تاثیر دیدگاه انسان نسبت به پدیده های پیرامون خود پرداختند و خاطر نشان کردند که دید مثبت به پدیده های اطراف باعث ایجاد امید و نشاط و دید منفی باعث ایجاد روحیه ناامیدی و رخوت در انسان می شود و این دیدگاه در بین دانشجویان مطلوب نیست.

اجرای برنامه های متنوع از جمله پخش مستند سیاسی- تاریخی و مسابقه کتبی از متن آن، مقاله و شعر دانشجویی، صندلی داغ، اجرای پانتومیم، تقدیر از برترینهای علمی، اخلاقی و ورزشی، تقدیر از اساتید و اهدای جوایز و بسته فرهنگی از دیگر بخشهای این مراسم بود.