[ English ] پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳

برگزاری کارگاه آموزشی آنلاین "آشنایی با فعالیتهای آموزشی ترویجی سازمان جهادکشاورزی" با هدف آشنایی دانشجویان رشته های مختلف کشاورزی بخصوص رشته ترویج کشاورزی به همت انجمن علمی ترویج کشاورزی  یک دوره کارگاه آموزشی بصورت برخط روز یکشنبه مورخه 6/4/1400 در این مرکز برگزار گردید. خانم مهندس شیرین بهروز کارشناس ترویج مدیریت جهادکشاورزی شهرستان تاکستان به عنوان کارشناس ناظر و ترویج خبره و آقای دکتر شهرام محمدزاده، استادیار ترویج و آموزش کشاورزی مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب سخنرانان این کارگاه آموزشی بودند که در ابتدا مقدمه ای از ویژگیهای یک کارشناس پهنه به عنوان مروج در خط مقدم فعالیتهای جهاد کشاورزی و ذکر ویژگیهای شخصیتی و حرفه ای مورد نیاز یک کارشناس ترویج در عرصه را ارئه نمودند. در ادامه مدرسین محترم مهمترین روشهای آموزشی ترویجی در نظام ترویج ایران را عنوان و مباحث مبسوطی از روش اجرا، نکات و توصیه های لازم برای  اثربخشی روشهای مذکور را ارائه نمودند. روشهای مذکور عبارت بودند از:

- سایت جامع الگویی تولیدی ترویجی کشاورزی؛

- سایت جامع مدیریت مشارکتی جامع تولید

IPCM؛-

سایت جامع توسعه مدیریت مشارکتی حفاظت از محصول  IPM.FFS؛ -

کانون یادگیری؛

- طرح تحقیقی- ترویجی؛

- روز انتقال یافته های تحقیقاتی؛

- هفته انتقال یافته های تحقیقاتی؛

- روز مزرعه؛ - واحد نمایشی یا الگویی؛

- جشنواره ترویجی؛

- نمایشگاه تخصصی- ترویجی؛

- کارگاه ترویجی؛

- دوره ترویجی؛

- بازدید ترویجی؛

- روشهای انفرادی؛

- انتخاب برگزیدگان (نمونه های)  بخش کشاورزی.

در بخش پایانی مدرس محترم کارگاه ضمن ارائه تصاویری از اهم فعالیتهای صورت گرفته روشهای مذکور در استان مذکور با تاکید بر تاکستانهای شهرستان تاکستان و معرفی کشاورزان نمونه در این حوزه گزارش های جزئی و دقیق از دلایل موفقیت آنها ذکر کردند.