[ English ] پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳

رئیس مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب گفت: تدوین سند چشم انداز توسعه این مرکز در افق سال 1404 به صورت نرم افزاری در طول یک سال گذشته شروع شده است

دکتر افشار کبیری در آیین افتتاح پروژه های عمرانی مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب با اشاره به آغاز فعالیت رسمی این مرکز در سال 86 اظهار کرد: در این مرکز سه گروه آموزشی به فعالیت های آموزشی و پژوهشی می پردازند.

وی با اشاره به بهره برداری از پروژه های عمرانی مرکز آموزش عالی شهید باکری گفت: این پروژه ها  با استفاده از منابع مالی استانداری و دانشگاه و به صورت جهادی به مرحله بهره برداری رسیده اند.

کبیری با بیان اینکه توسعه زیرساخت ها لازمه استقلال این مرکز است، تصریح کرد: از نیازهای اصلی و برنامه های ما تجهیز سالن آمفی تئاتر و احداث مجموعه ورزشی روباز و زمین فوتبال است که با حمایت های ریاست دانشگاه امیدواریم در سال 94 شاهد تکمیل این پروژه ها نیز باشیم.