[ English ] پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

فرماندار میاندوآب به پروژه های عمرانی مرکز آموزش شهید باکری اشاره کرد و افزود: این پروژه ها شامل مسجد دانشگاه، طرح اتصال به شبکه آبرسانی شهری و افتتاح سالن ورزشی دانشگاه از جمله این طرح هاست که در سومین روز از دهه مبارک فجر افتتاح می شوند.
سیف الله مطلبی افزود: بهره برداری از این پروژه ها در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، جهاد گونه بوده  و به گونه ای عمل شده است که مثلاً آبرسانی را که نیاز به 890 میلیون تومان اعتبار داشت، با 150 میلیون تومان اعتبار انجام داده ایم.

رئیس دانشگاه ارومیه جناب آقای دکتر حب نقی نیز در آیین افتتاح پروژه های عمرانی مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب با تبریک پیروزی انقلاب اسلامی ایران، اظهار کرد: وقتی استبداد از ایران فرار کرد، بخش آموزش عالی در کشور از وضعیت مناسبی برخوردار نبود ولی امروز بعد از 36 سال الحمدالله شاهد موفقیت های خوبی بوده و جمهوری اسلامی ایران در عرصه علمی پیشتاز در منطقه و دنیاست.

رئیس دانشگاه ارومیه با بیان اینکه حق آذربایجان غربی و میاندوآب در بخش آموزش عالی به درستی ادا نشده است، افزود: بنده قبلاً نیز در این دانشگاه مسئول بودم ولی امروز دیدگاهم با دیدگاه قبلی ام تفاوت دارد. وی با تاکید بر توسعه مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب، گفت: توسعه این مرکز را در اولویت کارهای قرار می دهیم تا ان شاء الله به زودی شاهد افتتاح دانشگاه شهید باکری باشیم.

حب نقی با اشاره به شروع تدوین سند چشم انداز دانشگاه ارومیه، تصریح کرد: با این شرایط امیدواریم با پیگیری های نمایندگان از مسئولان ارشد وزارت علوم، شاهد استقلال این مرکز از دانشگاه ارومیه باشیم و برای اینکه آموزش عالی در شهرهای ما رشد و توسعه یابد باید همدل بود ولی اگر در شهری هر کس ساز خودش را بزند، قطعاً آن شهر از توسعه باز می ماند.