[ English ] پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

رئیس مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب گفت: مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب، به عنوان مجری و نمایندگی برگزاری آزمون های تحصیلات تکمیلی در جنوب آذربایجان غربی انتخاب شد

رئیس مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب

افشار کبیری در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر با اعلام این خبر اظهار کرد: پس از بازدید معاون سازمان سنجش آموزش کشور و نماینده تام الاختیار این سازمان در آذربایجان غربی و معاون آموزشی دانشگاه از این مرکز و با توجه به شاخص های مورد بررسی، مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب به عنوان واجد شرایط آزمون دکتری تشخیص داده شد.

رئیس مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب افزود:  پس از این بازدیدها، مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب به عنوان مجری و نمایندگی سازمان سنجش در برگزاری آزمون های تحصیلات تکمیلی در جنوب آذربایجان غربی و رئیس مرکز نیز به عنوان نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در برگزاری این آزمون ها تعیین شدند.

وی با بیان اینکه برای نخستین بار است که میاندوآب به عنوان مجری آزمون های تحصیلات تکمیلی انتخاب شده است، گفت: انتخاب یک دانشگاه در میاندوآب بعد از ارومیه به عنوان مجری آزمون های تحصیلات تکمیلی برای  نخستین انجام می گیرد و امیدواریم قدم مثبت و خوبی در برگزاری این آزمون ها در سال های آینده نیز باشد.

کبیری تصریح کرد: در این راستا آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 94 در صبح و قبل ازظهر روز جمعه 15 اسفند ماه در این مرکز و در دو حوزه امتحانی اصلی و فرعی برادران و خواهران برگزار می شود.

رئیس مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب اظهار کرد: در این آزمون یک هزار و 800 نفر داوطلب  در 251 گروه و گرایش تحصیلی از شهرهای میاندوآب، مهاباد، پیرانشهر، نقده، سردشت، اشنویه، بوکان، شاهین دژ و تکاب حضور دارند.

وی گفت: این آزمون در دو حوزه اصلی برادران در این مرکز به نشانی بزرگراه ولایت، بالاتر از کوی رابری، نرسیده به ایستگاه راه آهن و حوزه فرعی خواهران در دانشگاه پیام نور میاندوآب به نشانی انتهای خیابان سرباز، بلوار دانشگاه، کمربندی جدید تعیین شده است.