[ English ] جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

13/12/93

مراسم عزاداری آغاز ایام شهادت حضرت فاطمة الزهرا (س) - شب اول

ما گوشه نشینان حرم فاطمه ایم                                  محتاج عطا و کرم فاطمه ایم

به مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمة الزهرا (س) ، هیئت عزاداری عاشقان امام حسین (ع) مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب مراسمی را با سخنرانی حاج آقا شکری زاده و مداحی ، مداحان

اهل بیت عصمت و طهارت حاج آقا منوچهری و آقای سیامک جعفری در مسجد مرکز بر گزار کرد . مراسم پس از انجام فریضه ی نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت حاج آقا شکری زاده با سخنرانی ایشان آغاز شد .

سخنرانی که در محوریت
« یاد کردن مکرر از خود وجودی  و خدا » بود مورد توجه ویژه دانشجویان و مسئولین حاضر قرار گرفت تا حدی که خواستار ادامه سخنرانی شدند . در پایان از عزاداران پذیرایی شد .

مراسم عزاداری به مناسبت ایام فاطمیه (س) شب دوم

زمان: 16/12/93    مکان :مسجد مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب

« ما گوشه نشینان حرم فاطمه ایم                  محتاج عطا و کرم فاطمه ایم »

به مناسبت ایام فاطمیه (س)، هیئت عزاداری عاشقان امام حسین (ع) مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب مراسمی را با سخنرانی امام جمعه محترم شهرستان حاج آقا حسن زاده  و مداحی ،مداحان

اهل بیت عصمت و طهارت حاج آقا فتاحی  ، آقای سیامک جعفری و آقای میلاد قاسموند  در مسجد مرکز بر گزار کرد . مراسم پس از انجام فریضه ی نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت حاج آقا حسن زاده و قرائت قرآن توسط قاری محترم آقای سیامک جعفری با سخنرانی حاج آقا حسن زاده آغاز شد . محوریت سخنرانی ازدواج ، کفویت دختران و پسران برای ازدواج و اهمیت زمان شاید در ابتدا ارتباطی با مناسبت نداشت و دانشجویان انتظار سخنانی حول فاطمیه داشتند ولی دقیق تر که به عمق مسئله فکر کنیم متوجه میشویم که اصل در برگزاری این مراسمات تعلیم و تربیت روحی ست در جهت تعالی زندگی و آینده ثمر بخش در جامعه اسلامی ...

نکته جالب این مراسم درخواست حاج آقا حسن زاده برای حضور خواهران و برادران در قسمت برادران مسجد بود که به نظر میرسید هدف ایشان ایجاد جو آموزشی و تعلیمی در قالب مکتب دینی بود .

در پایان مراسم از عزاداران پذیرایی به عمل آمد که به نظر میرسید مزه و لذت عالی آش نذری که حاصل دسترنج  تعدادی از خواهران مرکز بود تا مدت ها در زیر زبان ها لانه کند .