[ English ] چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی و سازمان فنی و حرفه ای  روز جمعه اول خرداد ماه امسال، همزمان با سراسر کشور در این مرکز و دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب در چهار گروه شغلی و 69 رشته گروه در دو بخش جداگانه آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی کشور و سازمان فنی و حرفه ای برگزار شد.

این آزمون با شرکت 1060 نفر در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی و 400 نفر در بخش فنی و حرفه ای از شهرهای میاندوآب، مهاباد، پیرانشهر، نقده، سردشت، بوکان، شاهین دژ و تکاب در یک نوبت از ساعت 8صبح تا 12 ظهر برگزار شد.

در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی کشور، 206 نفر زن و 854 نفر مرد در مرکز آموزش عالی شهید باکری و در آزمون استخدامی مربیان آموزش فنی و حرفه ای نیز 150 نفر زن و 250 نفر مرد در دانشگاه آزاد اسلامی میاندوآب شرکت کردند.

بدین وسیله از زحمات فرمانداری، فرماندهی انتظامی شهرستان، شهرداری، شبکه بهداشت و درمان و دانشگاه های شهرستان در برگزاری هرچه بهتر این آزمون ها نهایت تقدیر و تشکر را داریم

گفتنی است پس از این بازدیدهایی که سال گذشته توسط مسئولان سازمان سنجش انجام گرفته بود، این مرکز به عنوان مجری و نمایندگی سازمان سنجش در برگزاری آزمون ها در جنوب آذربایجان غربی و رئیس مرکز نیز به عنوان نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در برگزاری این آزمون ها تعیین شد.