[ English ] پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

جلسه هم اندیشی نمایندگان امور بانوان ادارات شهرستان میاندوآب با موضوع بررسی مشکلات زنان شاغل از دیدگاه جامعه شناسی

به مناسبت میلاد با سعادت بی بی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن، نشست صمیمانه ای با حضور نمایندگان امور بانوان ادارات شهرستان میاندوآب، مشاور فرماندار در امور بانوان، کارکنان و اساتید خانم مرکز آموزش عالی شهید باکری در محل اتاق شورای این مرکز برگزار گردید.

در این جلسه، جناب آقای دکتر کبیری ریاست محترم مرکز در طی سخنانی به بررسی مشکلات زنان شاغل در ادارات از دیدگاه جامعه شناختی پرداختند و با مشارکت مهمانان حاضر در جلسه در خصوص راهکارهای عملی جهت حل این مشکلات، بحث و تبادل نظر گردید.

حسن ختام این جلسه با اهدای جوایز و تقدیر از کارکنان و اساتید خانم مرکز آموزش عالی شهید باکری همراه بود.