[ English ] جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

روز یکشنبه مورخ 95/05/11 آقای دکتر اصغر مولایی مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با حضور در مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب جلسه­ای با ریاست  و معاون آموزشی مرکز در خصوص بررسی توسعه آموزشی مرکز اعم ازارتقای مرکز و ارائه مجوز به رشته های جدید در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تشیکل شد. در ابتدای این جلسه ریاست مرکز ضمن خوش­آمدگویی و خیرمقدم به دکتر مولایی و هیات همراه و تشکر و قدردانی از حضور در مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب به ارائه  گزارشی از آخرین وضعیت آموزش عالی استان در مقایسه با سایر مناطق کشور به پتانسیل ها و ظرفیت های منطقه ای در راستای ارتقای مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب در جنوب استان آذربایجان غربی پرداختند.

دکتر مولایی ضمن تایید ظرفیت­های منطقه­ای برای توسعه آموزش عالی در جنوب استان آذربایجان غربی خاطرنشان کردند که برای توسعه آموزش عالی لازم است به رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص ضابطه مند کردن توسعه دانشگاه­ها، دانشجویان و رشته های تحصیلی و سطوح آنان توجه کرد و گفتند: مهمترین وظیفه وزارت علوم در تحقق این چشم انداز، ارتقای کیفیت پژوهشی و آموزشی مراکز آموزش عالی می باشد.

مولایی افزود: پس از استقرار نظام جامع نظارت و ارزیابی، ایجاد و توسعه مراکز آموزشی، رشته­ها، گروه ها و مقاطع تحصیلی مبتنی بر رعایت شاخص های ابلاغی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود.

ایشان در ادامه به سیاست وزارت علوم  مبنی بر تجمیع و ادغام امکانات و ساختار مراکز آموزش عالی موجود در سطح شهرستان­ها مبتنی بر نیاز منطقه و طرح آمایش سرزمینی استان در راستای ساماندهی و ارتقای کمی و کیفی آموزش عالی کشوراشاره کردند. در ادامه بیان کردند که اگر چنین طرحی از طرف مسئولان شهرستان و مرکز آموزش عالی ارائه شود ما استقبال خواهیم کرد. در نهایت دکتر مولایی از امکانات آزمایشگاهی، آموزشی و پژوهشی مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب بازدید کردند.