[ English ] جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج مراسمی با حضور فرماندهی محترم بسیج ناحیه مقاومت سپاه شهرستان میاندوآب جناب سرهنگ مولودی و هیات همراه، ریاست، اساتید و کارکنان مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب در محل سالن شورای این مرکز برگزار گردید.

در ابتدا جناب آقای دکتر کبیری ریاست محترم مرکز ضمن عرض تبریک و گرامیداشت هفته بسیج به تبیین رسالت بسیج در دانشگاهها پرداختند.

سپس فرماندهی محترم بسیج جناب سرهنگ مولودی نیز طی سخنانی بر حل مشکلات کشور در سایه گسترش واقعی و عملی تفکر بسیجی در همه عرصه ها و در بین همه اقشار ملت ایران تاکید کردند و با اشاره به این موضوع که تنها با این تفکر و عمل انقلابی و بسیجی می توان مسیر های طولانی پیشرفت را در زمانهای کوتاهی طی نمود سخنان خویش را ادامه دادند.
این مراسم با افتتاح دفتر بسیج اساتید ( پایگاه شهید تهرانی مقدم ) و دفتر واحد خواهران بسیج دانشجویی ( پایگاه شهید واعظی ) نیز همراه بود.

در پایان از دفتر بسیج دانشجویی برادران ( پایگاه شهید احمد کاظمی ) این مرکز نیز بازدید بعمل آمد.