[ English ] سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب با حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا رحیم پور مدرس حوزه علمیه قم و مسئولین مرکز در محل خوابگاه های شهید احمدی روشن،‌ شهید خلوتی و شهیده افضل برگزار گردید.

در ابتدای این جلسات جناب آقای دکتر کبیری ریاست محترم مرکز درباره اهمیت مسائل فرهنگی صحبت هایی را بیان کردند. سپس حاج آقا رحیم پور بعد از سخنرانی در ارتباط با موضوع شیطان پرستی و راه های نفوذ شیطان در انسان، پاسخگوی پرسش های مطرح شده از سوی دانشجویان بودند.

همچنین مدیر امور دانشجویی و فرهنگی مرکز جناب آقای دکتر شیخ محسنی نیز در ارتباط با چند بعدی بودن انسان و اهمیت پرداختن به مسائل فرهنگی در کنار تحصیل مباحثی را مطرح نمودند.

همچنین جلسات مشاوره برای دانشجویان پسر در طی چند جلسه در محل خوابگاه ها توسط حاج آقا رحیم پور تشکیل شد.