1. بسمه تعالی                      قابل توجه دانشجویان متقاضی وام تحصیلی ترم دوم 95-96

1-  حساب بانک تجارت حتما بایستی در دانشگاه ارومیه افتتاح شود. دانشجویان عزیز بایستی ضمن آماده کردن سایر مدارک مورد نیاز، فرم افتتاح حساب (دریافت و پرینت از سایت اصلی مرکز یا کانال خبری مرکز @Bakerinews یا دریافت از فروشگاه چاپ و تکثیر مرکز) و تکمیل دقیق آن، کپی کارت دانشجویی، کپی کارت ملی و کپی شناسنامه را به آن الصاق نموده و تحویل امور دانشجویی مرکز دهند تا از طریق دانشگاه ارومیه برای آنها حساب افتتاح گردد. آن دسته از دانشجویان عزیز که در جایی غیر از بانک تجارت شعبه دانشگاه ارومیه حساب باز کرده‏اند نیز بایستی این کار را انجام دهند. به حسابهای خارج از بانک تجارت شعبه دانشگاه ارومیه ترتیب اثر داده نخواهد شد.

2- دانشجویانی که تاکنون وام دریافت نکرده‏اند حتما بایستی از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه bp.swf.ir (قسمت تشکیل پرونده) ثبت نام و درخواست وام (تحصیلی) نمایند.

3- افرادی که در ترمهای قبلی وام گرفته اند در صورت تمایل به دریافت وام، بایستی در همان سایت از قسمت (ورود به پورتال فاز 2) وام تحصیلی را برای ترم جدید درخواست و ثبت نمایند.

4- آخرین فرصت برای تحویل مدارک در مرکز آموزش عالی شهید باکری 3/11/95 می باشد. دانشجویان می توانند خودشان نیز مدارک خود را تا تاریخ 10/11/95 به اداره رفاهی(بورس و وام) دانشگاه ارومیه تحویل دهند. به مدارکی که بعد از تاریخ یاد شده بدست آن اداره برسد ترتیب اثر داده نخواهد شد.

5- دانشجویان عزیز دقت کنند اصل تعهد محضری را بایستی تحویل دهند و کپی آن مورد قبول نیست. همچنین ضامن باید کارمند یا بازنشسته باشد.

امور فرهنگي دانشجویی مركز آموزش عالي شهيد باكري مياندوآب

• آمار بازدید:  امروز:279  این هفته:2084  این ماه:9928  امسال:145878