به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر روز شنبه مورخ 16/11/95  با حضور آقای دکتر نظریانی قائم مقام رئیس دانشگاه و معاون محترم  دانشجویی، فرماندار و جمعی از اعضای شورای اداری شهرستان، پروژه گازرسانی به مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب با روشن کردن شعله روشنایی مسجد مرکز افتتاح شد.

در این مراسم ابتدا ریاست محترم مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب با ارائه گزارشی، از گازرسانی به این مرکز به عنوان یک پروژه بزرگ یاد کرد و گفت: این پروژه به لحاظ اعتباری شاید پروژه بزرگی نباشد ولی به لحاظ اهمیت و حساسیت موضوع این پروژه برای ما دانشگاهیان بزرگ است زیرا علاوه بر مشکلات و حساسیت موضوع، سالانه مبلغ هنگفتی از بودجه جاری مرکز برای تامین سوخت گازوئیل هزینه می شد. ایشان خاطرنشان کردند که تاکنون این مرکز آموزش عالی از نعمت گاز محروم بود و موتورخانه‌ها، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها سوخت گازوئیلی داشتند.

دکترکبیری با بیان اینکه مقدمات گازرسانی به مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب از سال 89 با مدیریت شرکت گاز استان و با همکاری دانشگاه آغاز شده بود ولی تا سال 1393 بدلیل مشکلات خرید اراضی و فنی راکد مانده بود، تصریح کرد: عملیات اجرایی این پروژه در دو سال اخیر با پیگیری­های شبانه روزی مرکز و همکاری شرکت گاز استان و دفتر فنی دانشگاه انجام شده و برای این منظور بالغ بر 25 میلیارد ریال هزینه شده است.ایشان حجم لوله‌گذاری انجام شده برای گازرسانی به مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب را بالغ بر 5 هزار متر اعلام کرد و افزود: در 10 نقطه از مرکز، کنتور گاز نصب شده و هم‌اکنون تمام موتورخانه‌ها، مشعل‌ها از سوخت گاز شهری برخوردار شده‌اند. ایشان در نهایت از حمایت های ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حب نقی و زحمات همکاران در دفتر فنی دانشگاه و همچنین از زحمات فرماندار محترم و روسای محترم ادارات گاز و راه و شهرسازی شهرستان تقدیر و تشکر کردند.

سپس فرماندار محترم شهرستان جناب آقای امیری نیز با اشاره به وحدت و همدلی مسئولین در خدمت رسانی به مردم این شهرستان، بر تلاش دولت در جبران نواقص و کمبودهای گذشته تاکید نمودند.

در پایان مراسم جناب آقای دکتر نظریانی قائم مقام محترم دانشگاه ارومیه نیز طی سخنانی ضمن قدردانی از زحمات دکتر کبیری  از تلاش و اهتمام مسئولین دانشگاه در رفع مشکلات این مرکز دانشگاهی در جنوب استان خبر دادند.در ادامه مسئولان حاضر در مراسم از پروژه  در حال احداث سالن اجتماعات و زمین ورزشی روباز این مرکز بازدید نمودند.

• آمار بازدید:  امروز:237  این هفته:6791  این ماه:21373  امسال:186555