[ English ] سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 96 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی , همزمان با 58 شهرستان با رقابت 5026 نفر در شهرستان میاندوآب برگزار شد .این آزمون در روزهای پنچشنبه و جمعه 7 و 8 اردیبهشت ماه در دو نوبت صبح و عصر برگزار گردید.

از این تعداد داوطلب شرکت کننده در آزمون به تفکیک 2111 نفر زن و 2911 نفر مرد از شهرهای جنوب استان آذربایجان غربی ( نقده, پیرانشهر, میاندوآب, بوکان, شاهین دژ و تکاب) در دو حوزه مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب و دانشگاه پیام نور مرکز میاندوآب به رقابت پرداختند.

آزمون کارشناسی ارشد سال 96 در 138 رشته امتحانی, 62 رشته امتحانی شناور و 7 گروه آزمایشی علوم انسانی , علوم پایه, فنی و مهندسی , کشاورزی , منابع طبیعی , هنر و دامپزشکی برگزار شد.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور و رییس محترم مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب جناب آقای دکتر کبیری ضمن تقدید و تشکر از زحمات بی شائبه عوامل اجرایی این آزمون, مسولین شهر, اعضای شورای تأمین, فرمانداری, نیروی انتظامی, اداره برق, شبکه بهداشت و درمان, دانشگاه پیام نور, اداره راه و شهرسازی, برای داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال 96 آرزوی توفیق و موفقیت روز افزون نمودند.