تریبون آزاد دانشجویی با موضوع مشکلات دانشجویان و راهکارها روز دوشنبه مورخ 11/02/96 از ساعت 10:30 الی 14 بعد از ظهر در محل قرائت خانه مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب برگزار گردید.

در این مراسم که به همت بسیج دانشجویی مرکز برگزار شده بود  ابتدا دانشجویان مسائل و مشکلات خود را در حوزه های آموزشی, پژوهشی,  فرهنگی و دانشجویی مطرح کردند و سپس جناب آقای دکتر کبیری ریاست محترم مرکز, جناب آقای دکتر مهدوی کیا معاون محترم آموزشی-پژوهشی و سرکار خانم دکتر یزدانی عضو هیأت علمی و مدیر گروه رشته مهندسی معدن به پرسش های مطرح شده از سوی دانشجویان پاسخ داده و در جهت شفاف سازی عملکرد حوزه های مربوطه توضیحاتی ارائه نمودند.

در پایان این مراسم ریاست محترم مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب از تمامی دانشجویان و دست اندرکاران برگزاری این تریبون تشکر و قدردانی کردند.

• آمار بازدید:  امروز:112  این هفته:5890  این ماه:14283  امسال:172109