نشست بصیرتی با موضوع " شاخصه های انقلابیگری" با حضور فرماندهی محترم سپاه پاسداران شهرستان میاندوآب روز دوشنبه مورخ 96/02/18 در محل کتابخانه مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب برگزار گردید.

در ابتدای این نشست جناب آقای دکتر کبیری ریاست محترم مرکز ضمن عرض خیرمقدم و خوشامد گویی به مهمانان حاضر در جلسه در طی سخنانی به اهمیت و ضرورت حضور حداکثری مردم و به ویژه دانشجویان در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا پرداختند.

در ادامه این مراسم جناب سرهنگ مولودی ضمن تشریح توطئه های استکبار جهانی و دشمنان اسلام علیه انقلاب اسلامی بر لزوم هرچه بیشتر وحدت و هوشیاری مردم بخصوص دانشجویان در خنثی کردن توطئه های دشمنان تأکید نمودند و پس از اتمام سخنرانی به سوالات دانشجویان در خصوص موضوعات مطرح شده پاسخ دادند.

• آمار بازدید:  امروز:153  این هفته:3365  این ماه:11881  امسال:188199