کنکور سراسری سال 1396 همزمان با سراسر کشور در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی، علوم تجربی، هنر و زبان های خارجی در شهرستان میاندوآب برگزار گردید.

این آزمون سراسری با حضور سه هزار و 589 داوطلب در دو نوبت صبح و عصر روزهای پنجشنبه و جمعه 15 و 16 تیرماه در مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب برگزار شد. از این تعداد 1938 داوطلب زن و 1655 داوطلب مرد در این حوزه به رقابت پرداختند.

صبح روز جمعه علاوه بر حوزه اصلی (مرکز آموزش عالی شهید باکری) ، دانشگاه پیام نور میاندوآب و مرکز آموزشی استعدادهای درخشان شهید بهشتی نیز به عنوان دو حوزه فرعی، میزبان داوطلبان شرکت کننده در این آزمون بودند.

جناب آقای دکتر کبیری نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور و رئیس مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب از تلاش های خستگی ناپذیر عوامل محترم اجرایی این آزمون اعم از مدیران حوزه، سرپرست های سالن، رابطین و مراقبین که محیطی توأم با آرامش را برای داوطلبان فراهم نمودند و همچنین از زحمات بی شائبه مسئولین شهر، اعضای شورای تأمین، فرمانداری، دانشگاه پیام نور، اداره آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، پلیس راه، اداره برق، شبکه بهداشت و درمان، جمعیت هلال احمر، اداره راه و شهرسازی و سایر عزیزانی که ما را در هر چه بهتر برگزار کردن این آزمون یاری نمودند تقدیر و تشکر کردند.

در نهایت نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور برای داوطلبان شرکت کننده در آزمون سراسری سال 96 آرزوی توفیق و موفقیت روز افزون نمودند و یادآور شدند نتایج اولیه آزمون سراسری سال 1396 براساس برنامه زمانی نیمه دوم مرداد ماه و نتایج نهایی در هفته سوم شهریورماه، از طریق پایگاه اطلاع‌ رسانی سازمان سنجش آموزش كشور اعلام خواهد شد.

• آمار بازدید:  امروز:271  این هفته:6906  این ماه:17968  امسال:166990