چهارمین آزمون استخدامی سال 96 صبح و بعد از ظهر روز جمعه مورخ 96/06/03 در مرکز آموزش عالی شهید باکری، دانشگاه پیام نور، دبیرستان های بوعلی سینا، شهید فروغی، احمد خمینی، و امام خمینی شهرستان میاندوآب همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

در این آزمون پنج هزار و ۳۷۶ نفر داوطلب در 9 رشته امتحانی با یکدیگر به رقابت پرداختند که از این تعداد دو هزار و ۷۰۷ نفر مرد و دو هزار و ۶۶۹ نفر زن بودند.

گفتنی است جناب آقای امیری فرماندار محترم شهرستان میاندوآب و جناب آقای دکتر محبی نیا نماینده محترم شهرستان های میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی از روند برگزاری این آزمون بازدید کردند.

در نهایت جناب آقای دکتر کبیری ریاست محترم مرکز با اشاره به مشارکت عوامل اجرایی و همکاری نهادها و ادارات شهرستان از زحمات فرمانداری، فرماندهی انتظامی شهرستان، دانشگاه پیام نور، آموزش و پرورش، پلیس راه، شهرداری، شبکه بهداشت و درمان، جمعیت هلال احمر، اداره توزیع برق و تمامی افرادی که  در برگزاری هرچه بهتر این آزمون ها همکاری نموده اند نهایت تقدیر و تشکر را بعمل آوردند.

• آمار بازدید:  امروز:190  این هفته:2832  این ماه:14072  امسال:189846