به مناسبت هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، پروژه های ورزشی و عمرانی مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب روز سه شنبه مورخ 96/06/07 با حضور ریاست محترم دانشگاه ارومیه، معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب و جمعی از مسئولان شهرستانی افتتاح گردید.

در ابتدا زمین چمن مجموعه ورزشی مرکز به عنوان فاز نخست از مجموعه ورزشی که بر اساس استاندارهای بین المللی و مجهز به سیستم آبیاری هوشمند با اعتباری بالغ بر سه میلیارد ریال که احداث آن از سال ۹۵ شروع شده بود، به بهره برداری رسید.

ریاست محترم مرکز جناب آقای دکتر کبیری با بیان اینکه این زمین چمن مجهز به سیستم آبیاری هوشمند است، اظهار کرد: فازهای بعدی این مجموعه ورزشی در قالب پیست دو میدانی،  زمین بدمینتون و زمین والیبال خواهد بود که طبق استانداردهای بین المللی احداث خواهند شد.

در ادامه این مراسم سالن آمفی تئاتر مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب نیز افتتاح گردید.

جناب آقای دکتر کبیری در مراسم افتتاح این طرح نیز گفت: سالن آمفی تئاتر مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب، مجهز به آخرین تکنولوژی های مورد نیاز سالنهای همایش و نمایشگاهی بوده و در سطح شهرستان میاندوآب جزو بهترین سالن های همایش می باشد.

لازم به توضیح است این سالن با ظرفیت بیش از ۲۰۰ نفر با اعتباری بالغ بر هشت میلیارد ریال در مدت پنج ماه تکمیل و به بهره برداری رسیده و در خدمت جامعه دانشگاهی شهرستان و برنامه های فرهنگی سازمانها و ادارات و نهادهای فرهنگی می باشد.

عکسهای مربوط به مراحل ساخت آمفی تئاتر را میتوانید از لینک های زیر داونلود کنید

زمین چمن