به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، مراسم آشنایی دانشجویان جدیدالورود با مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب برگزار گردید. در این مراسم که روز دوشنبه 17 مهرماه 96 ساعت 10 در سالن همایش علامه جعفری این مرکز برگزار شد، ریاست محترم مرکز جناب آقای دکتر کبیری و معاونت آموزشی جناب آقای دکتر مهدوی کیا در خصوص رسالت دانشجویان و مسائل آموزشی و قابلیتها و توانمندی ها و سطح بالای آموزشی و کسب رتبه های برتر کشوری در تحصیلات تکمیلی توسط دانشجویان این مرکز مطالبی ارائه نمودند. همچنین جناب آقای دکتر صالحی بعنوان استاد مشاور در دفتر مشاوره دانشجویی این مرکز در خصوص زندگی خوابگاهی، و تاثیر آن در توانمندسازی دانشجویان در تعاملات اجتماعی آینده به سخنرانی پرداختند. در این مراسم همچنین دانشجویان با گروههای آموزشی، قسمتهای مختلف آموزشی و فرهنگی و اساتید و مسئولین مربوطه آشنا شدند. پایان این مراسم با برگزاری مسابقه و اهدای جوایز به دانشجویان برنده همراه بود.

• آمار بازدید:  امروز:178  این هفته:2820  این ماه:14060  امسال:189834