[ English ] پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳

به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی وام در نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399  می رساند جهت درخواست وام می توانند از سایت پورتال دانشجویی صندوق رفاه  به آدرس BP.swf اقدام نمایند.

لازم به ذکر است ثبت نام اولیه به صورت اینترنتی بوده و سپس ارسال مدارک از طریق پست پیشتاز به آدرس: استان آذربایجان غربی، ارومیه، کیلومتر11 جاده سرو، دانشگاه ارومیه، اداره رفاه (بورس و وام)، صندوق پستی 165، کدپستی 5756151818 می باشد.

دانشجویان محترم توجه فرمایند چنانچه تا مورخه 99/12/10 نسبت به ثبت نام و تمدید وام اقدام نمایند در اولویت دریافت وام درخواستی قرار خواهند گرفت.

برای دانشجویان متقاضی وام ضروری (تشخیص رییس صندوق رفاه) ارائه فاکتور گوشی یا لب تاب به مبلغ بالاتر از 5  میلیون تومان (که اعتبار تاریخ ذکر شده در فاکتور بیشتر از 6 ماه نباشد)، یا گواهی کمیته امداد و بهزیستی الزامی می باشد.

طبق زمان بندی صندوق رفاه، دانشجویان دکترای تخصصی از مورخه 1400/1/28 می توانند نسبت به درخواست وام ویژه دکتری اقدام نمایند.

شماره تلفن جهت پاسخ گویی به سوالات دانشجویان دانشگاه ارومیه :  04431942749 الی 51  اداره رفاه دانشجویان دانشگاه ارومیه

جهت مشاهده راهنماهای دریافت وام به قسمت زیر اطلاعیه مراجعه نمایید.

مدارک و نحوه ثبت نام برای وام (دانشجویان ورودی 99 کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و دانشجویانی که برای اولین بار متقاضی وام هستند)

1- ثبت نام اینترنتی از سایت پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس Bp.swf از منوی ثبت دانشجوی جدید

-دانشجویانی که در مقطع قبلی از وام صندوق رفاه استفاده نموده اند، از پورتال دانشجویی، منوی اطلاعات دانشجو، مقطع جدید خود را ثبت نمایند.

2-بعد از ثبت نام اینترنتی در پورتال دانشجویی صندوق، ارسال مدارک الزامی است. در غیر این صورت ثبت نام تایید نخواهد شد.

3-فرم وام برحسب نوع وام درخواستی(در قسمت معاونت ها، معاونت دانشجویی، فرم ها، اداره بورس و وام قابل بهره برداری است.)

4-کپی کارت دانشجویی و مدارک متاهلی برای دانشجویان متاهل

5-اصل سند تعهد محضری ضامن دار(فرم تعهد محضری در قسمت فرم ها قابل بهره برداری است.)

مدارک ضامن شامل :

الف-چنانچه ضامن کارمند حقوق بگیر، بازنشسته، مستمری بگیر و یا عضوهیات علمی باشد:

-ارائه آخرین حکم استخدامی دارای مهر تأیید و امضای دستگاه مربوطه و برای ضامن بازنشسته آخرین حکم افزایش حقوق با مهر وامضای سازمان مربوطه به اداره رفاه دانشگاه

- ارائه گواهی کسر از حقوق.

در گواهی کسر از حقوق می بایست نوع استخدام (رسمی، پیمانی و قراردادی ) درج گردد و صرفا خطاب به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و سازمان مربوطه متعهد به پرداخت بدهي از طریق کسر از حقوق ضامن گردد.

ارائه گواهی کسر از حقوق برای دریافت وام های دانشجویی تا سقف 150/000/000 و 300/000/000 ریال، به مبلغ 300/000/000 ریال الزامی است .

ارائه گواهی کسر از حقوق برای دریافت وام های دانشجویی بیش از 300/00/000 ریال، به مبلغ 600/000/000 ریال الزامی است .

ب-چنانچه ضامن از سردفتران باشد:

ارائه کپی مجوز یا پروانه فعالیت (کپی برابر با اصل شده، ممهور به دفترخانه اسنادرسمی)

ج-ارائه گواهی کتبی ضمانت از کمیته امداد امام خمینی (ره) برای دانشجویان تحت پوشش آن نهاد

6-افتتاح حساب نزد بانک تجارت به نام دانشجو وارائه شماره حساب و شماره شبا (نام شهر و کد شعبه بانک الزامی است.)

بند 6 شامل متقاضیان وام شهریه نمی باشد.

7-برای متقاضیان وام مسکن ارائه اصل اجاره نامه رسمی دارای کد رهگیری تنظیم شده در دفاتر مشاورین املاک و مدارک متاهلی شامل کپی شناسنامه زوجین (تمامی صفحات ) وکپی 4 صفحه اول سند ازدواج الزامی است.

اجاره نامه از لحاظ مکانی می بایست در شهر محل تحصیل یا محل سکونت دانشجو باشد و به نام دانشجو و یا همسرش باشد.

8-برای متقاضیان وام ضروری ارائه مستندات رویداد موردنظر الزامی است.

9-درخواست وام توسط دانشجو از پورتال دانشجویی

دانشجویان سال بالایی که در ترم های گذشته از وام استفاده نموده اند، صرفا جهت تمدید وام به پورتال دانشجویی مراجعه و درخواست وام نمایند. لازم به توضیح است دانشجویان متقاضی وام ضروری بعد از درخواست اینترنتی مدارک و مستندات رویدادمورد نظر را ارسال نمایند.

آیین نامه جدید پرداخت و باز پرداخت وام های دانشجویی در سایت دانشگاه، قسمت معاونت دانشجویی، اداره رفاه (بورس ووام) قابل بهره برداری می باشد.

انواع وام

1-وام تحصیلی برای دانشجویان روزانه

2-وام شهریه برای دانشجویان نوبت دوم ودر اولویت بعدی دانشجویان پردیس

3-وام ضروری(روزانه)  با رویدادهای زیر:

·رویداد موارد خاص شامل: دانشجویان حادثه دیده در سوانح و تصادفات - دانشجویان مبتلا به بیماری های خاص و پرهزینه - فوت یا بیماری خاص و پر هزینه یکی از بستگان درجه یک ( شامل: پدر و مادر تحت تکفل، همسر و فرزند) - تولد فرزند دانشجوی متاهل- سایر موارد مشابه به تشخیص رییس صندوق

·رویداد وقوع حوادث غیرمترقبه (شامل: زلزله و سیل)

·رویداد دانشجویان توان خواه (شامل دانشجویان نابینا و کم بینا، ناشنوا و کم شنوا و معلول جسمی و حرکتی)

·رویداد دانشجویان ممتاز، نمونه کشوری و مبتکر

· رتبه های 1 تا 300 گروه­های پنج­گانه آزمون سراسری با معرفی سازمان سنجش آموزش کشور.

·پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی از طریق المپیادهای علمی دانش­آموزی کشور با ﺗﺄیید سازمان سنجش آموزش کشور.

·نفرات اول تا سوم جشنواره­های جوان خوارزمی و سایر جشنواره های مورد تأیید وزارت.

·دانشجوی نمونه کشوری که توسط سازمان امور دانشجویان وزارت متبوع، انتخاب و معرفی می گردد.

. دانشجو مبتکر با ارائه گواهی سازمان پژوهش­های علمی و صنعتی ایران و تأییدیه معاونت پژوهشی دانشگاه.

. رویداد دانشجویان قهرمان ورزشی(دارا بودن حداقل معدل کل 15)

.  نفرات اول تا سوم (تيمي و انفرادي) المپيادهاي ورزشي دانشگاه­هاي كشور، مسابقات قهرماني دانشگاه­هاي كشور، مسابقات بين­المللي و جهاني دانشجويي و دانشجويان عضو تيم­هاي ملي كشور منوط به ﺗﺄیيد اداره كل تربيت بدني وزارت متبوع یا وزارت ورزش و جوانان تا 6 ماه پس از دریافت مدرک قهرمانی صرفا در زمان تحصیل، مي­توانند از این وام بهره مند شوند.

. رویداد ازدواج حداکثر تا 18 ماه پس از تاریخ عقد، وام ازدواج تعلق می گیرد.

4-وام مسکن برای دانشجویان روزانه و متاهل

5-وام ویژه دکتری برای دانشجویان مقطع دکتری تخصصي ناپیوسته و پیوسته روزانه