[ English ] پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳

در راستای ارتباط هرچه بیشتر مراکز دانشگاهی با صنعت و کشاورزی، روز سه شنبه مورخه 11/3/1400 نشستی تخصصی با حضور اساتید دانشگاهی و مسئولین ادارات مرتبط با بخش کشاورزی شهرستان میاندوآب برگزار گردید. در این نشست که با همکاری بسیج دانشجویی و بسیج اساتید شهرستان برگزار شد، راهکارهای توسعه کشت و فرآوری گیاهان دارویی در شهرستان میاندوآب بررسی شد.ابتدا دکتر مهدوی کیا رییس مرکز و سپس مهندس دیانتی رییس اداره جهاد کشاورزی شهرستان، دیدگاهها و نقطه نظرات خود را بیان نمودند.دکتر رحیمی از اساتید گروه گیاهان دارویی  دانشگاه ارومیه و رییس انجمن گیاهان دارویی استان آذربایجان غربی بصورت ویدیو کنفرانس مهمان برنامه بودند که در خصوص قابلیتها، ظرفیتها و مشکلات و موانع توسعه کشت و فرآوری گیاهان دارویی در این استان توضیحات مبسوطی ارائه نمودند.سپس گزارش تصویری خانم دکتر محمدخانی از اساتید محترم این مرکز و محقق نمونه طرح شهید احمدی روشن ارائه شد.در پایان آقای مهندس دیانتی رییس محترم اداره جهاد کشاورزی شهرستان میاندوآب به سوالات دانشجویان در خصوص مشکلات بخش کشاورزی پاسخ دادند.