در این آزمون که در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه و شنبه مورخه های 9، 10، 11 و 12 تیرماه، در حوزه اصلی مرکز آموزش عالی شهید باکری و چندین حوزه فرعی در شهرستان میاندوآب برگزار شد، ۵ هزار و ۱۷۹ داوطلب در پنج گروه آزمایشی هنر، علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی، علوم تجربی و زبانهای خارجی با هم به رقابت پرداختند.

دکتر مهدوی کیا رییس این مرکز و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش با اعلام این خبر افزود: ۲ هزار و ۳۴۶ نفر از این داوطلبان مرد و ۲ هزار و ۸۳۳ نفر را بانوان تشکیل ‌داده بود.

وی همچنین از زحمات شورای محترم تامین شهرستان، بخصوص فرماندهی انتظامی، اداره بهداشت و درمان، شهرداری، اداره اتوبوس رانی، اداره آتش نشانی، اداره توزیع نیروی برق، هلال احمر و همچنین همکاری های صمیمانه دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان، اداره آموزش و پرورش شهرستان و مدیریت محترم دبیرستانهای ارشاد، شهید فروغی و شهید بهشتی قدردانی نمودند.