[ English ] چهارشنبه ۸ تیر ۱۴۰۱

این بازدید روز پنجشنبه مورخه 1401/03/26  با حضور معاون محترم آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر عموعابدینی و ریاست محترم دانشگاه ارومیه جناب آقای دکتر علیجانپور، نماینده محترم مردم شریف شهرستان میاندوآب، جناب سردار عیسی زاده، فرماندار محترم شهرستان میاندوآب جناب آقای مهندس پیام، جناب آقای دکتر چهره قانی معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارومیه و روسای محترم سایر مراکز آموزش عالی شهرستان میاندوآب انجام گردید.

در این بازدید معاون محترم آموزشی وزارت عتف ضمن آشنایی با ظرفیتهای منطقه ای شهرستان میاندوآب و توانمندی های علمی این مرکز بر ضرورت گسترش این مرکز دانشگاهی و ایجاد رشته های تحصیلی متناسب با ظرفیت منطقه و شهرستان در این مرکز تاکید نمودند.

ایشان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سرافراز اسلام شهید آقا مهدی باکری تاکید کردند که بایستی تلاش کنیم تا این مرکز زیبنده نام این شهید سرافراز گردد و این امر همت و تلاش مضاعف مسئولین شهرستانی و استانی را می طلبد.

سردار عیسی زاده نیز ضمن تشکر از زحمات جناب آقای دکتر عمو عابدینی با بیان ظرفیتهای تولیدی منطقه اعم از معادن گسترده و کشاورزی و دامداری وسیع بر لزوم گسترش کمی و کیفی مراکز دانشگاهی تاکید نمودند.

آقای پیام فرماندار محترم شهرستان میاندوآب نیز در خصوص حمایتهای همه جانبه فرمانداری شهرستان از توسعه کمی و کیفی این مرکز اعلام آمادگی نمودند.