[ English ] سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳

در این آزمون که در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه و شنبه مورخه های 8، 9، 10 و 11 تیرماه 1401، در حوزه اصلی مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب و حوزه های فرعی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه پیام نور در شهرستان میاندوآب برگزار شد، 6156 نفر داوطلب در پنج گروه آزمایشی هنر (724 نفر)، علوم ریاضی و فنی (293 نفر)، علوم انسانی (1559 نفر)، علوم تجربی (2980 نفر) و زبانهای خارجی (600 نفر) با هم به رقابت پرداختند.

دکتر مهدوی کیا رییس این مرکز و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش با اعلام این خبر افزود: 2815 نفر از این داوطلبان مرد و 3341 نفر را بانوان تشکیل ‌داده بود.

وی همچنین از زحمات شورای محترم تامین شهرستان، بخصوص فرماندهی انتظامی، اداره بهداشت و درمان، شهرداری، اداره اتوبوس رانی، اداره آتش نشانی، اداره توزیع نیروی برق، هلال احمر و همچنین همکاری های صمیمانه دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی و اداره آموزش و پرورش شهرستان میاندوآب قدردانی نمودند.