بسمه تعالی

به مناسبت ایام الله  دهه مبارک فجر نشست بصیرتی جهاد تبیین با موضوع "جنگ ترکیبی دشمن" روز دوشنبه  مورخه 1401/11/17 در محل سالن شورای این مرکز و با حضور و سخنرانی سرهنگ پاسدار حسین فرج زاده فرمانده محترم ناحیه مقاومت بسیج شهرستان میاندوآب برگزار گردید. در این نشست تبیینی که با حضور اساتید و کارکنان محترم این مرکز برگزار شد، سخنران محترم در خصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی به بیان دیدگاههای خود پرداختند.

ایشان همچنین دلیل پایداری انقلاب اسلامی را به رغم دشمنی های چهل و چهار ساله دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی، مردمی بودن این انقلاب عنوان نمودند و در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم آشنا ساختن جوانان و نسل جدید جامعه با تاریخ معاصر و تاریخ انقلاب اسلامی و و لزوم تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی بخصوص پس از وقایع ناگوار اخیر تاکید نمودند و در یک بحث علمی و مستند به ظلم ها و عقب ماندگی هایی که نظام طاغوت در حق ملت ایران روا داشته بود، اشاره کردند و مهم ترین وظیفه روشنفکران جامعه را تزریق روحیه امید و خود باوری بخصوص برای نسل جوان دانستند.

در ابتدای این مراسم دکتر مهدوی کیا رییس این مرکز ضمن تبریک چهل و چهارمین سالگرد انقلاب اسلامی به قدرشناسی جامعه دانشگاهی از پاسداران جان بر کف اشاره نمودند و پاسداران را حافظان نظام و انقلاب و کشور و مردم در برابر تهاجمات همه جانبه دشمنان ایران اسلامی دانستند.