[ English ] دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

بسمه تعالی

دوشنبه تاریخ 1403/02/03 دو کارگاه آموزشی با موضوعات "حیوان گزیدگی و کنترل بیماری هاری" و "بررسی آسیب های اجتماعی و پیشگیری از آنها" در سالن همایش علامه جعفری مرکز با حضور کارشناسان محترم شبکه بهداشت شهرستان میاندوآب جناب آقای معزززاده کارشناس حوزه بیماری هاری و سرکار خانم دکتر موسوی از روان‏شناسان شبکه بهداشت به مناست هفته سلامت برگزار گردید.

در این کارگاه درخصوص بیماری صد در صد کشنده و همچنین صد در صد قابل پیشگیری با واکسن (بیماری هاری) مطالبی را عنوان فرمودند و در خصوص گزش و درمان مفید آن آموزشهای لازم را ارائه نمودند.

در کارگاه دوم سرکار خانم دکتر موسوی در خصوص اختلالات روان، افسردگی و خودکشی که یکی از مصادیق بارز آسیب های اجتماعی است توضیحاتی ارائه دادند و دانشجویان را به آرامش و کسب و آموختن مهارتهای زندگی توصیه نمودند.