انتخابات شورای کانون هلال احمر مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب با حضور سرکار خانم سرخوش مسئول امور دانشجویی جمعیت هلال‌احمر استان آذربایجان غربی،آقای اسماعیلیان رئیس هلال احمر شهرستان میاندوآب و هیئت همراه، مسئولین و دانشجویان مرکز روز دوشنبه مورخ 08/08/96 در سالن همایشهای علامه جعفری این مرکز برگزار شد. پنج نفر اول برگزیدگان این انتخابات آقای ساسان گلدوست، آقای پوریا عبدی، آقای شاهین قادری، خانم خاطره شاه محمدی و آقای شایان منجزی به عنوان اعضای اصلی شورای کانون دانشجویی هلال احمر مرکز و خانم مینا اختیار و مهسا فیض آبادی به عنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند. قبل از برگزاری انتخابات، مسئولین مرکز با مسئول امور دانشجویی جمعیت هلال‌احمر استان آذربایجان غربی در مورد همکاری و عقد تفاهم نامه به بحث و تبادل نظر با یکدیگر پرداختند.

• آمار بازدید:  امروز:177  این هفته:2819  این ماه:14059  امسال:189833