مراسم گرامیداشت روز دانشجو روز دوشنبه مورخه 96/9/20 از ساعت 18 الی 21:30 در محل سالن همایش های علامه جعفری این مرکز برگزار گردید. در این مراسم ابتدا جناب آقای دکتر کبیری ریاست محترم مرکز ضمن خوشامدگویی درباره تاریخچه جنبش دانشجویی سخنانی را بیان کردند. سپس معاونت محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب جناب آقای امیری و امام جمعه محترم این شهرستان جناب حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حسن زاده به ارائه نقطه نظرات خود در خصوص جنبش های دانشجویی و تاریخچه آن پرداختند. همچنین ضرورت هوشیاری و حفظ روحیه علم آموزی و استکبار ستیزی و عدالت خواهی همراه با معنویت را رسالت اصلی دانشجویان دانستند.
این مراسم با برنامه های متنوع فرهنگی و هنری از قبیل اجرای نمایش، مسابقه و تجلیل از نفرات برتر علمی، فرهنگی و ورزشی نیز همراه بود.