برگزاری کارگاه آموزش کمک‏های اولیه برای اعضای کانونهای دانشجویی مرکز توسط جمعیت جوانان هلال احمر

کارگاه آموزشی احیای قلبی  (CPR) وامداد رسانی در زلزله با همکاری جمعیت جوانان هلال احمر شهرستان میاندوآب و کانون هلال احمر این مرکز روز دوشنبه مورخه 96/12/14 ساعت 12-10 در محل سالن همایش­های علامه جعفری این مرکز برگزار گردید.

در این مراسم جناب آقای دکتر کبیری رئیس مرکز ضمن تشکر از همکاریهای صمیمانه جمعیت جوانان هلال احمر شهرستان میاندوآب با این مرکز بر ضرورت شرکت گسترده جوانان دانشجو در این دوره های آموزشی تاکید نمودند.

سرکارخانم طهماسب زاده معاون جمعیت جوانان هلال احمر شهرستان میاندوآب نیز در سخنانی بر آمادگی این جمعیت در برگزاری هرچه کیفی تر کلاسهای آموزشی این جمعیت برای جوانان دانشجو اشاره نمودند. در این کارگاه دو تن از  مربیان محترم آموزشهای لازم را در خصوص احیای قلبی فرد مصدوم CPR و مقابله با زلزله ارائه نمودند.

در حاشیه این مراسم دانشجویان با امضاهای خود و ارائه کمکهای نقدی جهت تهیه لباس عید برای کودکان بی بضاعت،به کمپین (نه به مواد منفجره چهارشنبه سوری) جمعیت جوانان هلال احمر پیوستند.