روز یکشنبه 96/12/20 در روزشمار هفته گرامیداشت منابع طبیعی با عنوان "منابع طبیعی، سلامت اداری و آموزش و پژوهش" نامگذاری شده است.

به همین مناسبت در این روز مراسم گرامیداشتی با حضور مسئولین محترم اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میاندوآب و اساتید و کارکنان و جمعی از دانشجویان مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب در محل سالن همایش علامه جعفری این مرکز برگزار گردید. در ابتدای این مراسم آقای دکتر کبیری رییس مرکز ضمن خوش آمدگویی و تبریک هفته منابع طبیعی به دست اندر کاران حفاظت از این منابع خدادادی، بر ضرورت فرهنگ سازی و تعمیق باورهای اجتماعی در خصوص صیانت از منابع طبیعی در سطح عمومی جامعه تاکید نمودند و یکی از مراکز اثر گذار در این امر مهم را دانشگاهها دانستند.

سپس آقای مهندس حسین زاده رییس محترم اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میاندوآب طی سخنانی گزارشی از میزان و وسعت عرصه های منابع طبیعی شهرستان میاندوآب و اقدامات انجام گرفته در خصوص حفظ و حراست از آنها ارائه نمودند و همکاری مجامع دانشگاهی را در خصوص نهادینه شدن فرهنگ حفظ و حراست از منابع طبیعی خواستار شدند.

در حاشیه این مراسم علمی، تعدادی نهال اهدایی از طرف اداره منابع طبیعی شهرستان، بصورت نمادین در محوطه این مرکز کاشته شد.