[ English ] شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

با عنایات و الطاف خداوند متعال آزمون دعوت به همکاری شرکت پتروشیمی باختر میاندوآب در روزهای پنج‏شنبه و جمعه ۲۰  و ۲۱ اردیبهشت ماه 97 در دو نوبت صبح و عصر با حضور 11805 نفر داوطلب از استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و کردستان برگزار شد. از این تعداد یک هزار و 133 نفر داوطلب زن و ده هزار و 672 داوطلب نیز مرد بودند و در 9 رشته‏ی مقطع کارشناسی که شامل مهندسی شیمی، مهندسی برق الکترونیک ابزار دقیق، مهندسی مکانیک، مهندسی متالوژی، مهندسی ایمنی بهداشت محیط، مهندسی صنایع، لیسانس مدیریت، لیسانس شیمی و لیسانس حسابداری و دو رشته‏ در مقطع کاردانی در رشته های  مکانیک و برق قدرت و همچنین در مقطع دیپلم در رشته‏ی مکانیک با یکدیگر به رقابت پرداختند. این آزمون همزمان در چهار حوزه امتحانی در سطح شهرستان میاندوآب (دانشگاه شهید باکری- دانشگاه پیام نور- هنرستان ارشاد و دبیرستان بوعلی سینا) برگزارگردید.

دکتر کبیری رییس مرکز و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در این حوزه امتحانی، مراتب تشکر و قدردانی خود را از امام جمعه محترم شهرستان، اعضای محترم شورای تامین شهرستان، شبکه بهداشت و درمان، جمعیت هلال احمر، شهرداری و نیروی انتظامی میاندوآب، اداره راه و اداره توزیع برق میاندوآب، دانشگاه پیام نور و اداره آموزش و پرورش و مدیریت هنرستان ارشاد و دبیرستان بوعلی سینا که همکاری لازم را در برگزاری هرچه بهتر این آزمون و برقراری نظم، امنیت و آرامش با این مرکز داشتند ابراز نمودند.