به مناسبت سالروز شهادت استاد علم و عرفان و دانشمند مجاهد، شهید دکتر مصطفی چمران و گرامیداشت روز بسیج اساتید، روز دوشنبه مورخه  98/04/03 مراسمی در این مرکز برگزار گردید.

در این مراسم که به همت بسیج اساتید و بسیج دانشجویی و با حضور اساتید مراکز دانشگاهی شهرستان میاندوآب برگزار گردید، آقای دکتر شیخ محسنی بعنوان مسئول بسیج اساتید شهرستان میاندوآب در خصوص شخصیت والای شهید چمران و لزوم الگو گرفتن اساتید و جامعه دانشگاهی از ابعاد کامل شخصیتی این شهید والامقام پرداختند.

حجه الاسلام کوثری نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب بعنوان سخنران این مراسم نیز به تحلیل وقایع اخیر منطقه و مقابله مقتدرانه سپاه پاسداران در برابر زورگویی های دولت مستکبر آمریکا پرداختند و بر لزوم تفکر انقلابی و جهادی در دانشگاهها در تربیت نسل جوان و انقلابی و جهادی پرداختند و حل مشکلات کشور را در سایه عمل به منویات مقام معظم رهبری و توجه به شعار سال یعنی رونق تولید و استفاده از کالای ایرانی دانستند.