با حضور دکتر حب نقی ریاست محترم دانشگاه ارومیه و مسئولین شهرستانی، روز چهارشنبه 98/5/9 دکتر مهدوی کیا به عنوان رئیس جدید مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب معرفی و از زحمات دکتر کبیری رییس پیشین این مرکز تقدیر شد.

در این مراسم دکتر حب نقی از زحمات چندین ساله دکتر کبیری در ایجاد زیرساختهای مناسب در این مرکز قدردانی نمودند و برای دکتر مهدوی کیا در مسئولیت جدید آرزوی توفیق نمودند.

رئیس دانشگاه ارومیه در پایان با اشاره به ایجاد مرکز فنی و حرفه ای در مرکز میاندوآب گفت: با توجه به ایجاد چندین رشته فنی و حرفه ای در این مرکز که عمدتا در زمینه کشاورزی است، امیدواریم این مرکز علمی تبدیل به مرکز اشتغال زایی در منطقه شود.

دکتر کبیری رئیس سابق مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب نیز در ابتدای این جلسه گزارشی از فعالیت های عمرانی، پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و دانشجویی مرکز شهید باکری در طول مدیریت 5 ساله خود ارائه نمود.

همچنین دکتر مهدوی کیا رئیس جدید مرکز میاندوآب ضمن تشکر از رئیس دانشگاه ارومیه به جهت اعتماد به وی، گفت: با توجه به اینکه بسیاری از زیر ساخت ها در این مرکز به لطف تلاش مدیریت قبلی مرکز ایجاد شده است، ما نیز تلاشمان را در راستای بخش دوم ماموریت دانشگاه یعنی ارتباط علم با صنعت و درآمدزایی از محل دانش و علم تلاش خواهیم کرد