[ English ] پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳

در این کارگاه آموزشی که به مناسبت دوازدهم آذرماه سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران روز سه شنبه 98/9/12 در محل سالن شورای این مرکز برگزار گردید حجه الاسلام فتحی نژاد کارشناس دادگستری شهرستان میاندوآب به بیان اصول مهم قانون اساسی کشورمان بخصوص اصول مربوط به قوای سه گانه و وظایف و اختیارات آنها پرداختند. همچنین ساختار حکومتی جمهوری اسلامی و مکانیسمهای نظارتی حاکم بر این ساختار و نقش و جایگاه رهبری را تشریح نمودند.

در بخش دیگری از این کارگاه که به پرسش و پاسخ کارکنان اختصاص داشت، در خصوص شبهات موجود در قانون اساسی و همچنین برخی سوالات قضایی و حقوقی همکاران راهنمایی های لازم انجام گرفت.

لازم به ذکر است در بحث آموزش دانشگاهیان، دادگستری شهرستان میاندوآب دارای تعامل سازنده چندین ساله با این مرکز بوده که این مرکز بر خود لازم می داند از زحمات مجموعه دادگستری شهرستان، بخصوص کارشناس و مدرس محترم جناب آقای فتحی نژاد و ریاست محترم، جناب آقای گل حسینی تشکر و قدردانی نماید.