[ English ] چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳

به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو، چهارشنبه مورخه 13/9/98 مسئولین این مرکز با حضور در دفتر امام جمعه محترم شهرستان میاندوآب با ایشان دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار رییس مرکز گزارشی از وضعیت علمی و فرهنگی این مرکز بخصوص فعالیتهای انجام گرفته در خصوص ارتقا و گسترش فرهنگ عفاف و حجاب ارائه کردند و بر گسترش فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بخصوص در دانشگاه ها تاکید نمودند.

نماینده ولی فقیه در شهرستان نیز در این دیدار ضمن گرامیداشت روز دانشجو با اشاره به دشواری های کار فرهنگی بخصوص در دانشگاهها، خاطر نشان کردند که اگر بخواهیم در کارهای فرهنگی نتیجه بگیریم بایستی اولا از کارشناسان و مشاوران با تجربه استفاده کنیم و ثانیا کار فرهنگی زمان بر بوده و بایستی با حوصله و بصورت مداوم انجام گیرد چرا که با برنامه های کلیشه ای نمی توان فرهنگ سازی نمود.