[ English ] چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

این تعداد داوطلب در روزهای پنج شنبه و جمعه در مرکز آموزش عالی شهید باکری به عنوان مجری آزمون های سازمان سنجش در میاندوآب و جنوب آذربایجان غربی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب شرکت کردند. از 3079 داوطلب امسال، 1697 نفر زن و 1382 نفر مرد بودند.

بیشترین آمار داوطلبان شرکت کننده در آزمون سراسری امسال در میاندوآب مربوط به گروه آزمایشی علوم تجربی با 2037 نفر و کمترین نیز مربوط به گروه آزمایشی هنر با 103 نفر بود.

دکتر کبیری با اشاره به مشارکت و همکاری 300 نفر عوامل اجرایی در برگزاری این آزمون، تصریح کرد: از زحمات و تلاش های کلیه عوامل اجرایی اعم از اعضای شورای تامین، فرمانداری، فرماندهی انتظامی شهرستان، مدیریت آموزش و پرورش، شبکه بهداشت و درمان، پلیس راهنمایی ورانندگی، راه و شهرسازی، شهرداری، اداره برق و دانشگاه آزاداسلامی و سایر اداراتی که در برگزاری این آزمون مشارکت داشته اند، تقدیر و تشکر را دارم.