کنفرانس منطقه ای آسیب شناسی چالش های حوزه معدن- محیط زیست در گرایش های مهندسی معدن، زمین شناسی، نفت و ارزیابی تاثیرات اجتماعی و زیست محیطی بر پروژه های معادن و معدن کاری با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت، بسیج سازندگی، بسیج مهندسین استان آذربایجان غربی و مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد شهرستان میاندوآب به مدت 2 روز در تاریخ 28 و 29 اردیبهشت ماه با حضور 100 نفر از دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و اعضای هیئت علمی دانشگاه های سراسر کشور برگزار گردید.

ریاست محترم مرکز آموزش عالی شهید باکری آقای دکتر افشار کبیری، معاونت محترم پژوهشی دانشگاه ارومیه آقای دکتر مقصود سلیمانپور، آقای دکتر مرتضی اصانلو عضو هیئت علمی دانشکده فنی مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، معاونت محترم سیاسی- اجتماعی فرمانداری شهرستان میاندوآب آقای احمدعلی اسدپور، ریاست محترم اداره آموزش، پژوهش و فناوری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی آقای مهندس علی حضرتی مهمانان ویژه این کنفرانس بودند.

در ابتدا پس از قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و مراسم خوش آمدگویی توسط ریاست محترم مرکز و سخنرانی معاونت پژوهشی دانشگاه ارومیه، آقای دکتر علی اصغر ثیاب قدسی دبیر علمی کنفرانس به ارائه گزارشی از نحوه برگزاری این نشست علمی پرداختند. در ادامه آقای دکتر قاسم مرندی رئیس کنفرانس هدف از برگزاری این کنفرانس را بررسی و ارائه راهکارهای علمی برای کاهش آسیب های ناشی از معدن کاری و فرآوری مواد معدنی بر محیط زیست و اجتماع دانستند. همچنین خانم دکتر مریم یزدانی دبیر اجرایی کنفرانس در این باره اظهار داشت : آشنایی معدن کاران با راهکارهای بروز دنیا،‌کنترل هزینه های بهره برداری، نگهداری دستگاه ها و ماشین آلات معدنی، مدیریت زمان، محیط زیست و سلامت کارکنان و ... از دیگر اهداف برگزاری این کنفرانس می باشد..

وی اضافه کرد: از بین 50 مقاله ارسالی از 16 دانشگاه کشور ( دانشگاه تهران، صنعتی امیرکبیر، علامه طباطبایی، باهنر کرمان، فرهنگیان، ارومیه، تبریز و ...) 28 مقاله پذیرش شد که 13 مورد آن در قالب سخنرانی و 15 مورد نیز در قالب پوستر ارائه گردید.

گفتنی است: مهمانان شرکت کننده در کنفرانس از معدن و کارخانه فرآوری سیلیس و تولید ماسه رزینی، شرکت کانی گستر پویان بازدید نمودند.

مراسم اختتامیه این کنفرانس با تجلیل از کارآفرین نمونه معدنی سرکار خانم منیژه عباسی همراه بود.