[ English ] شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

دومین جلسه کمیسیون دانشجویی شهرستان میاندوآب با حضور معاون محترم سیاسی فرماندار جناب آقای اسدپور و رؤسا یا نمایندگان محترم مراکز دانشگاهی شهرستان ساعت 11-9 روز یکشنبه مورخ 95/09/07 در محل مرکز شهید باکری میاندوآب برگزار گردید.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر کبیری ریاست محترم مرکز ضمن عرض خیر مقدم و تسلیت ایام رحلت پیامبر اکرم (ص)، امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) و تقدیر و تشکر از اقدام فرمانداری محترم در خصوص تشکیل جلسات کمیسیون دانشجویی در مراکز دانشگاهی به تبیین چشم انداز آموزش عالی شهرستان در چهارچوب طرح انسجام بخشی به امکانات آموزشی و پژوهشی شهرستان با ساختار و ترکیب جدید پرداختند.

سپس جناب آقای اسدپور ضمن تسلیت مناسبت های دهه آخر ماه صفر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 16 آذر و روز دانشجو، به تبیین رسالت دانشجو از دیدگاه مقام معظم رهبری پرداختند.

مسئولین هر یک از مراکز دانشگاهی نیز ضمن طرح مشکلات دانشجویی، در خصوص حل آنها به بحث و تبادل نظر پرداختند.