[ English ] سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

معرفی انجمن علمی-دانشجویی گیاهان دارویی مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب

بسم الله الرحمن الرحیم

انجمن علمی دانشجویی گیاهان دارویی مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب در سال 1392 تأسیس و شروع به فعالیت کرده است. اعضای جدید انجمن علمی گیاهان دارویی از آبان ماه ۱۴۰۰ مصادف با روز دانشجو معرفی و از اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ با از سر گیری آموزش حضوری دانشگاه فعالیت رسمی خود را شروع کرده اند. دو عضوانجمن علمی گیاهان دارویی و معطر خانم  فائزه رسولی و خانم فائزه شجاعت  می­باشند.

اهداف کلی انجمن در راستای اهداف نهایی کل انجمن­های علمی کشور شامل فعالیت­هایی نظیر نقد علمی و نشستهای تخصصی، مطالعات و نشر و ترویج پژوهشهای علمی، فعالیتهای کمک آموزشی و برگزاری و ثبت نام در کارگاههای تخصصی، برگزاری جشنواره ها و کنفرانسها و مسابقات علمی خواهد بود. انتشار محتواهای آموزشی – علمی و حمایت های از فعالیت ها و خلاقبت های دانشجویان نیز در برنامه این انجمن خواهد بود .

در حال حاضردر  مرکز آموزش عالی شهید باکری میاندوآب، پذیرش دانشجو در رشته گیاهان دارویی در سه مقطع کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد صورت می گیرد . دانشجویان این رشته با استفاده از آزمایشگاه و گلخانه و کشت و پرورش گیاهان دارویی  و با بهره گیری از اساتید مجرب و متخصص سیر همواری را در راه  ورود به بازار کار طی می نمایند. در این رشته به ازای دو واحد نظری ، یک واحد عملی در نظر گرفته شده که نشان دهنده کاربردی بودن آن است.

دانشجویان رشته گیاهان دارویی علاوه بر موارد علمی، شناخت گیاهان دارویی ، اقلیم شناسی و شرایط تخصصی کاشت و داشت و برداشت گونه های مختلف، استحصال، اسانس و عصاره گیری، شیمی دارویی ، فیتوشیمی  می توانند در قالب فعالیت های انجمن با عملکرد گیاهان دارویی در طب سنتی نیز آشنا شوند.

دریافت کتاب

داروهای گیاهی